Receptuj.cz

Bruschetta al Pomodoro po česku recept

Rozhodli jste se uvařit si recept Bruschetta al Pomodoro po česku , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 18.11.2014     Kategorie receptu: Chuťovky, Dobroty, Italské, Předkrm, Salát, Vegetariánské, Zálivka, Zeleninové
Podobné recepty jako tento v sekci: italská kuchyně, předkrm, vegetariánský recept

Hodnocení receptu: 3/3 hvězdiček Špatné Dobré Výborné

Recept Bruschetta al Pomodoro po česku

Potřebné ingredience receptu Bruschetta al Pomodoro po česku

  • bazalka
  • 6 plátků toastový chléb
  • 4 ks rajče
  • olivový olej
  • 2 stroužky česnek

Postup přípravy receptu Bruschetta al Pomodoro po česku

Bruschetto al Pomodoro je výborný, lehký předkrm.

Nakrájíme si na malé kousky rajčata a vložíme do mísy.

Utřeme česnek a přidáme ho k rajčatům spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalijeme olivovým olejem a promícháme.

Podáváme na topinkách z toastového chleba, které si opečeme buď na pánvi nebo v topinkovači.

Podobné recepty jako je Bruschetta al Pomodoro po česku

Speciální selekce receptů od našich kuchařů, s našimi výběry uvaříte top recept dle vaší chuti.