Bruschetta al Pomodoro po česku recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Bruschetta al Pomodoro po česku , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 18.11.2014
Kategorie receptu: Chuťovky, Dobroty, Italské, Předkrm, Salát, Vegetariánské, Zálivka, Zeleninové
Podobné recepty jako tento v sekci: italská kuchyně, předkrm, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Bruschetta al Pomodoro po česku
- bazalka
- 6 plátků toastový chléb
- 4 ks rajče
- olivový olej
- 2 stroužky česnek
Postup přípravy receptu Bruschetta al Pomodoro po česku
Bruschetto al Pomodoro je výborný, lehký předkrm.
Nakrájíme si na malé kousky rajčata a vložíme do mísy.
Utřeme česnek a přidáme ho k rajčatům spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalijeme olivovým olejem a promícháme.
Podáváme na topinkách z toastového chleba, které si opečeme buď na pánvi nebo v topinkovači.