Játrové knedlíčky recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Játrové knedlíčky , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 25.02.2015
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Mleté maso, Polévky
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, příloha
Hodnocení receptu:
Potřebné ingredience receptu Játrové knedlíčky
- pepř mletý
- 1 ks vejce
- 100 g strouhanka
- sůl
- 100 g játra vepřová
- 30 g máslo
- česnek
Postup přípravy receptu Játrové knedlíčky
Toto jsou klasické játrové knedlíčky, používané v naší oblíbené polévce.
Rozpustíme si máslo a to si utřeme dohromady se solí a vejcem. K tomu pak přidáme namixovaná játra, co nejjemnější strouhanku, česnek a pepř. Smícháme dohromady s ještě troškou najemno nasekané pažitky a petrželky. Vytvarujeme si malé knedlíčky.
Játrové knedlíčky se vaří přímo v polévce po dobu přibližně 10minut.
Podobné recepty jako je Játrové knedlíčky
Speciální selekce receptů od našich kuchařů, s našimi výběry uvaříte top recept dle vaší chuti.