Vajíčková pomazánka recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Vajíčková pomazánka , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 13.06.2017
Kategorie receptu: Pomazánka, Velikonoce
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, pomazánka, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Vajíčková pomazánka
- 2 polévková lžíce majonéza
- 1-2 špetky sůl
- 5 ks vajíčka
- 1-2 špetky černý pepř - mletý
- 2 stroužky kvalitní česnek
Postup přípravy receptu Vajíčková pomazánka
Kdo by se vařil s náročnou večeří, když je venku tak pěkné počasí. Udělejme si vajíčkovou pomazánku ze surovin, co má každý doma.
Česnek si oloupeme a dva prolisované stroužky dáme do mísy.
Na sporák dáme hrnec s vodou a vložíme vejce, která uvaříme natvrdo. Připravíme si kráječ na vejce. Po uvaření vložíme do kráječe a vejce rozkrájíme. Vysypeme do mísy.
Okořeníme a osolíme. Přidáme dvě lžíce majonézy.
Zamícháme a máme hotovo. Prostřeme si hezky stůl. Připravíme pečivo. K tomu si můžeme dát pár cherry rajčátek a můžeme podávat večeři.
Dobrou chuť.