Pařížský salát recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Pařížský salát , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 23.09.2014
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Předkrm, Salát
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, salát
Potřebné ingredience receptu Pařížský salát
- 3 lžíce sterilovaný hrášek
- 200 g měkký salám
- 1/2 lžičky hořčice
- 1/2 ks cibule
- 150 - 200 g majonéza
- 100 g sterilované okurky
- podle chuti sůl
- worcesterká omáčka
- 1 špetka cukr
- mletý pepř
- ocet
Postup přípravy receptu Pařížský salát
Salát, který běžně najdete v obchodech, po domácku.
Poté, co cibuli oloupeme, ji nakrájíme najemno, okurky a salám na nudličky.
Připravené suroviny dáme do mísy, k nim přidáme majonézu, hrášek a promícháme. Podle chuti a potřeby dochutíme pařížák worcestrovou omáčkou, octem, hořčicí, solí a pepřem. Jestli ho máte rádi sladší, tak můžete přidat trošku cukru. Vše pořádně promícháme a necháme uležet a vychladit.
Podáváme nejlépe s bílým pečivem.