Pikantní játra recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Pikantní játra , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 16.11.2014
Kategorie receptu: České, Hlavní jídlo, Omáčky, Vepřové maso
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, hlavní chod


Potřebné ingredience receptu Pikantní játra
- 1/2 hrnku kečup
- 300 g vepřová játra
- olivový olej
- 1 ks cibule
- 3 stroužky česnek
- podle chuti majoránka
- mletá sladká paprika
- mletá skořice
- kmín
- sůl
- chilli koření
Postup přípravy receptu Pikantní játra
Oloupeme si cibulku a nadrobno nakrájíme. Osmahneme na oleji do zlatova.
Játra si omyté nakrájíme podle potřeby a přihodíme k cibulce. Zasypeme červenou paprikou a lehce podlijeme vodou. Posypeme kmínem a dusíme, dokud nám játra nezměknou.
Před koncem přidáme kečup, chilli, česnek, majoránku, skořici a osolíme. Chvilku povaříme.
Játra můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Nejlépe s rýží.