Vepřové nudličky s okurkami recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Vepřové nudličky s okurkami , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 09.02.2015
Kategorie receptu: České, Hlavní jídlo, Omáčky, Vepřové maso
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, hlavní chod
Potřebné ingredience receptu Vepřové nudličky s okurkami
- 3 - 4 ks nakládané okurky
- 2 ks cibule
- 1 kostka zeleninový bujón
- 500 g vepřové maso
- podle chuti sůl
- mletý černý pepř
- worcestrová omáčka
- 2 lžíce plnotučná hořčice
- podle potřeby hladká mouka
- olej
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky s okurkami
Připravíme si maso, které nakrájíme na nudličky. Oloupeme si cibuli a najemno nakrájíme.
V pánvi si rozehřejeme olej a na něm cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme maso, osolíme, opepříme, worcester a takhle necháme chvíli podusit. Podle potřeby podlijeme vodou, moukou zahustíme a necháme povařit. Postupně pak přidáváme hořčici, bujon a nakrájené okurky. Opět necháme povařit a to až do doby, kdy je maso měkké.
Jídlo podáváme nejlépe s rýží, ale můžeme zaměnit za těstoviny nebo brambory.