Pochoutkový salát recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Pochoutkový salát , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 29.06.2016
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Předkrm, Salát
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, salát
Potřebné ingredience receptu Pochoutkový salát
- 0,5 kg kabanos
- 20 dkg majonéza
- 1 ks cibule
- podle chuti hořčice
- ocet
- olej
- kečup
- cukr
- worcestrová omáčka
Postup přípravy receptu Pochoutkový salát
Do hrnce s olejem přidáme cukr, hořčici, kečup, ocet a worcester. Množství těchto ingrediencí je na nás, přidáváme podle chuti. Po smíchání přivedeme k varu, sundáme a po chvilce zopakujeme. Pravidelně mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Poté sundaváme z plotny a necháváme vychladnout.
Kabanos nakrájíme na co nejtenčí nudličky a s ním nadrobno i cibuli.
Když je směs vychladlá, smícháme s ní kabanos, cibuli a nakonec i majonézu. Salát nepepřete ani nesolte.
Takto můžete podávat nejlépe s čerstvými rohlíky.